Mbledhet Asambleja e Përgjithshme e FSHSH

Asambleja e Pergjithshme Vjetore e FSHSH u mbajt ne daten 29 Janar, prane Hotel “Mak Albania ” Tiranë, me pjesëmarrjen e përfaqesuesve te 16 Klubeve dhe Shoqatave anetare, anetareve te Komitetit Drejtues dhe te ftuarve….

Lexo me shume

“KAMPIONATI KOMBETAR INDIVIDUAL- FINALE 2021”

“KAMPIONATI KOMBETAR INDIVIDUAL- FINALE 2021” zhvillohet prej datës 5-12 Shtator 2021 në Hotel Mondial për tu njohur me rregulloren dhe lojtarët e renditur

më shumë

Festivali Mbarëkombëtar i Shahut “Saranda” 2021

Nëpërmjet kësaj ftese zyrtare, Federata Shqiptare e Shahut- FSHSH, fton Federatën e Shahut të
Kosovës, Federatën e Shahut të Maqedonisë së Veriut dhe Klubet e tyre anëtare, si dhe Klubet e
Shahut anëtarë të FSHSH, për pjesmarrjen
“FESTIVALIN MBARËKOMBËTAR TË SHAHUT – SARANDA 2021”.

më shumë

Anëtarësia

Lexo më shumë

Federime 2021

Formulari per Federime 2021

Apliko

Formulari Shahu në Shkolla

Aplikimi për shahun në Shkolla

Apliko

Rregullorja e Kampionatit Kombëtar Individual 2021

Kliko Këtu

Mblidhet Asambleja e Federatës Shqiptare të Shahut

Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme Zgjedhore të FSHSH zhvillohet në datën 1 Maj 2021, ditën e shtunë, ora 10:00.

Lexo më shumë

FSHSH – ASAMBLEJA ZGJEDHORE , ERALD DERVISHI ZGJIDHET PRESIDENT I FSHSH

Sot ne ambientet e Hotel Sheraton FSHSH zhvilloi punimet e ansamblese ku ne perfundim u votua per Kryesine dhe Presidentin e saj.

Më shumë

Mirësevini në faqen e Federatës Shqiptare të Shahut

Themeluar ne vitin 1933, Federata Shqiptare e Shahut “FSHSH” eshte Person Juridik, regjistruar ne Gjykaten e Rrethit Tirane , me vendim Nr. 3848, date 05.05.2014.

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Misioni i FSHSH është të realizojë dhe konsolidojë bashkimin vullnetar dhe veprimtarinë e organizuar të klubeve, shoqatave e shoqërive sportive të shahut , në territorin e Republikës së Shqipërisë, në të mirë të zhvillimit cilësor të këtij sporti dhe përfaqësimit dinjitoz të Republikës së Shqipërisë në veprimtari kombëtare e ndërkombëtare.

Read More

Kalendari i Aktiviteteve

Aktivitetet e Shahut

Lexo më shumë

Projekte

Shahu në Shkolla

Më shumë

Akademia e Shahut

Kliko

Formular Aplikimi

Lajmet e Fundit

Partnerët tanë

Rrjetet Sociale

BID 2021 Kampionati i Shahut ne Shkolla