Perfunduan ne daten 10 shtator Finalet e Kampionatit te 64-t Kombetar te Shahut qe u zhvilluan ne qytetin e Sarandes.Mbas nje gare te bukur sportive,fitues u shpall shahisti i klubit Teuta dhe mjeshtri i FIDE-s Lorenc Rama.

Renditja e plote vijon si me poshte:
1. Lorenc Rama 8.0 pike
2. Dritan Mehemeti 7.0
3. Harallamb Boshku 6.0
4. Aleksander Paci 5.5
5. Ilir Seitaj 5.0
6. Llambi Pasku 5.0
7. Franc Ashiku 4.5
8. Leonard Mikeli 4.0
9. Eglantina Shabanaj 4.0
10. Mehmet Azizi 3.5
11. Lime Mihasi 3.5
12. Medi Bejleri 3.5
13. Dritan Zeka 3.5
14. Adrian Vrapi 3.5
15. Gezim Noka 3.5
16. Murat Mejdini 2.0

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts