Kampionati kombetar Individual 2009

Startuan me date 4 prill (sipas kalendarit kombetar 2009)gjysmefinalet e Kampionatit te 65 Kombetar.Ne kete turne marin pjese 62 lojtare nga e gjithe Shqiperia.Ky aktivitet po zhvillohet me sistem zvicerian me 9 ture.Fitojne te drejten per ne finale 11 lojtaret e pare te aktivitetit se bashku me kampionin kombetar Lorenc Rama.Gjykuan kete aktivitet gjyqtaria:Kryegjyqtari Shkelqim Lazaj (gjyqtar nderkombetar),Sekretari Jemin Dhembi (kategoria e pare) ,Arjan Bllaca (kategoria e pare) ,Clirim Guxho (kategoria e pare) dhe Trifon Sevo (kategoria e dyte).Ky aktivitet perfundon ne daten 13 prill.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts