Akademia e Forcave te Armatosura fiton kampionatin e shahut, organizuar në rang të Forcave të Armatosura, 2021

Në kuadër të aktiviteteve sportive të planëzuara për vitin 2021 nga data 12-16 prill në ambientet e FD u organizua kampionati i shahut në rang të Forcave të Armatosura. Ekipi i AFA përfaqësohej nga kolonel Artan Bufi, nënkolonel Evis Spaho, nënkolonel Bedri Qoli, nënkolonel ® Durim Saraçi. Në përfundim të kampionatit ekipi i AFA u shpall kampion me trë tavolina të cilat përfaqësoheshin nga kolonel Artan Bufi, nënkolonel Evis Spahi dhe nënkolonel në rezervë Durim Saraçi.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts