Zgjidhen Organet Drejtuese të Federatës Shqiptare të Shahut

1 Maj- ASAMBLEJA ZGJEDHORE

GM ERALD DERVISHI ZGJIDHET PRESIDENT I FSHSH

Sot ne ambientet e Hotel Mak Albania (Ish- Hotel Sheraton) FSHSH zhvilloi punimet e Asamblese Zgjedhore, ku u votua per Organet Drejtuese te saj. Ne perfundim te procesit zgjedhor z. Erald Dervishi , Mjeshter i Madh i Shahut(GM), u zgjodh President i FSHSH.

Komiteti i Ri Drejtues, perbehet nga anetaret: Rozana Gjergji, Eglantina Shabanaj, Kujtim Sejdini, Kristaq Andoni, Mikel Smaci, Shpetim Nazarko.

Z. Eduard Shalsi, u propozua dhe miratua nga Asambleja President Nderi i FSHSH.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts