Klubi i Shahut Lezha përfundon me sukses ” Lezha Rapid” 2021

Resultatet perfundimtare te Lezha Rapid 2021. Urime te gjithe pjesmarresve dhe vecanarisht fituesve Pashko Marku @Dedin Gega dhe Agim Vocaj👏👏👏♟♟♟ faleminderit Pandi Borova per arbitrimin e shkelqyer.Faleminderit Florifarma per sponsorizimin dhe mbeshtetjen nga Genial Reklama, Studio grafike Alushani dhe si gjithmone ambjentet falas nga Presidenti Pashko Marku🙏Federata Shqiptare E Shahut “fshsh”

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts