Sukses i shahisteve te vegjel shqiptare , ne pjesmarrjen e tyre ne Kupën Europiane të Shahut, zhvilluar ne datat 19 deri 24 Qershor per kategorite U 15 dhe U 9 ne Petrovac te Malit te Zi.

Sukses i shahisteve te vegjel shqiptare , ne pjesmarrjen e tyre ne Kupen Europiane te Shahut, zhvilluar ne datat 19 deri 24 Qershor per kategorite U 15 dhe U 9 ne Petrovac te Malit te Zi.

FSHSH uron shahistet e rinj: Kler Caku – Fituese e vendit te pare per femra G 12 Eklea Omeri – Fituese e vendit te pare per femra G 13 ne garen standart Perla Cinga – – Fituese e vendit te pare per femra G 9 ne garen standart Ergit Ramaj- Fitues i vendit te pare per Djem U13Mateo Boci – Fitues i vendit te pare U 12 ne garen rapid.Ne perfundim te garave ata u nderuan me trofe dhe diploma.Suksese !Falenderojme trajneret e shahisteve te rinj dhe prinderit , per seriozitetin, perkushtimin, pjesmrrjen dhe impenjimin!

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts