Shpallet Fituesi i Kampionatit të 77 Individual 2021

Të djelën u shpall fituesi i Kampionatit të 77 Individual i Shahut nga sfida IM Dritan Mehmeti dhe Llambi Pasku, Kampion Kombëtar shpallet Llambi Pasko.
Ne nje perballje qe zgjati per disa ore per te percaktuar me te mirin e ketij viti. Llambi Pasku triumfoi mbi shahistin disa here kampion te Shqiperise, Dritan Mehmeti.

Renditja e 3 vendeve te para eshte si meposhte:

  1. Llambi Pasku
  2. Dritan Mehmeti
  3. Franc Ashiku

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts