Starton në Sarandë Festivali Mbarëkombëtar i Shahut

Saranda vazhdon traditën e bukur të shahut, si një sport që bashkon, jo vetëm brezat, por edhe viset.

Festivali mbarëkombëtar i shahut do të mbahet deri në datë 10 tetor dhe është organizuar nga Federata Shqiptare e Shahut dhe Klubi shumësportesh “Butrinti”, me pjesëmarrjen e 14 ekipeve nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia.

Një aktivitet që i shërben edhe turizmit, për ta bërë Sarandën destinacion gjithëvjetor.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts