Kampionati i Shkodrës

Ashtu siç u bë me dije në Asamblenë e Federatës Shqiptare të Shahut (FSHSH) për vitin 2022, presidenti dhe përfaqësuesit do të ndërmarrin plan takimesh me klubet sportive anëtare të Federatës. Kjo veçanërisht, në rastin e organizimeve të aktiviteteve të tyre. 

Në kuadër të kësaj, presidenti, z. Erald Dervishi dhe Sekretarja e Përgjithshme e Federatës, znj. Majlinda Pilinci, ndoqën nga afër Festivalin e Shahut “Çesk Jubani” në Shkodër.

Me pjesëmarrjen e 25 shahistëve, ndeshjet e Kampionatit të Shkodrës, u zhvilluan në qendrën “Lulebora”, në datat 13-15 shkurt.

Siç tregon organizatori Bernard Leka, i cili ishte edhe në rolin e kryegjyqtarit, gjithçka shkoi shumë mirë dhe pjesëmarrësit dhanë maksimumin.

Po ashtu, pjesë e eventit sportiv, ishte edhe anëtari  i Komitetit Drejtues / kryetari i kolegjiumit të gjyqtarëve, z.Kristaq Andoni.

Fitues i kësaj gare ishte Erjon Harusha.

Gjithashtu, u nderuan me diploma fituesit sipas kategorive përkatëse:

– Për veteranët: Muhamet Gradeci

– Për femra: Kismete Sykaj

– Fitues i kategorisë deri në 18 vjeç: Nesar Aruci

Të gjitha rezultatet e garës, mund t’i gjeni në chess-results.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

%d bloggers like this: