KAMPIONATI BALLKANIK PER TE RINJ 2022

KAMPIONATI BALLKANIK PER TE RINJ 2022
STANDARD, RAPID & BLITZ ME GRUP MOSHA
OPEN U8, U10, U12, U14, U16, U18 GIRLS U8, U10, U12, U14, U16, U18
Do të zhvillohet në datat 30 Shtator – 8 Tetor 2022
Cetinje, MALI I ZI

AFATI I FUNDIT I REGJISTRIMEVE NËPËRMJET FSHSH BRENDA DATËS 9 SHTATOR
Gjeni ftesën dhe rregulloren ketu

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts