FIDE World Youth Chess Championships për të Rinjtë U14, U16, U18 boys/open & girls 5 – 17 September 2022

FIDE World Youth Chess Championships U14, U16, U18 boys/open & girls 5 – 17 September 2022
Ne Kampionatin Boteror te te Rinjve U14, U16, U18 djem/open & vajza qe zhvillohet ne datat 5 – 17 Shtator 2022 ne Mamaja te Rumanise,
Shqiperia do te perfaqesohet me te rinjte Ergit Ramaj -Aleksander Xhembulla -Klendi Zeneli dhe kampionen e vajzave per Shqiperine Klean Shuqja, te cilet do te garojne ne kategorite U14-16-18 , te shoqeruar nga trajneri I ekipit kombetar per te rinj, z. Lorenc Ramaj

Për tu njohur me rregulloren kliko ketu

Faqja Zyrtare https://worldyouth2022.com/

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts