Federata Shqiptare e Shahut marrëveshje bashkëpunimi me Federatën Italiane të Shahut

Nenshkruhet mareveshja e bashkepunimit ndermjet Federates Italiane të Shahut dhe Federates Shqiptare te Shahut. Pas takimeve dhe bisedimeve te zhvilluara pergjate punimeve te Kongresit Boteror te Fide , ne Chenai Indi, ndermjet Presidenteve te dy Federatave, si dhe komunikimeve ne vijim te tyre , u nenshkrua marreveshja e bashkepunimit pas miratimit nga Komiteti Drejtues i FSHSH dhe Keshilli Federal i FSI.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts