Kampionati Ballkanik Ekipor per te Rinj, 9-11 Dhjetor, Popova Shapka – Tetove, Maqedoni e Veriut

Kampionati Ballkanik Ekipor per te Rinj, 9-11 Dhjetor, Popova Shapka – Tetove, Maqedoni e Veriut zhvillohet me pjesmarrjen e Tete ekipeve nga 6 shtete : Greqia, Shqiperia, Mali Zi, Maqedonia, Kosova dhe Sllovenia.

Presidential I Ballkanike te Shahut Z.Erald Dervishi , pershendeti pjesmarresit ne ceremonine e hapjes se turneut, duke iu uruar suksese.

Ai gjithashtu falenderoi Federatat pjesmarrese ne Kampionat, I pari I ketij lloji per Federaten Ballkanike , duke shprehur besimin per rritjen e interesit dhe organizimin e tij me nje pjesmarrje me te gjere ne vitet e ardhshme.

Sipas rregullores te Turneut ekipet jane te perbere me 4 lojtrare open dhe nje femer.

Ekipi Shqiptar luan me lojtaret:

1. Klendi Zeneli

2. Ergit Ramaj

3. Kelvin Kosta

4. Petro Boci

5. Eklea Omeri

Turneu eshte organizuar me dy turne te ndara dy grupe, ku garat zhvillohen me sistem rrethi.

Grupi A :Greqia-Shqiperia-Mali Zi 1-dhe Maqedonia-2

Grupi B: Sllovenia-Kosova-Maqedonia1dhe Mali Zi 2.

Dy ekipet e renditur ne vendet e para te secilit grup, do luajne per vendet 1-4 dhe dy te dytet e cdo grupi per vendet 5-8.

https://chess-results.com/tnr706214.aspx?lan=1

https://chess24.com/…/balkan-youth-team…/1/1/1

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts