FIDE vlerëson znj. Majlinda Pilinçi me rastin e Vitit të Femrës në Shah

FIDE vlerëson znj. Majlinda Pilinçi me rastin e Vitit të Femrës në Shah, për kontributin në familjen e shahut dhe zhvillimin e FIDE .

Çertifikata iu dorëzua nga Presidenti i FShSh z. Erald Dervishi përgjatë mbledhjes së KD më datë 28 Dhjetor .

Znj. Pilinçi është angazhuar në grupin e punës për organizimin e ” Chess Queens Pavillion” që u hap përgjatë Olimpiadës së Chennait dhe në komisione e grupe pune në FIDE përgjatë viteve të fundit

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts