Akademia e Shahut Teuta zhvillon aktivitete te shahut me fëmijët

Akademia e Shahut Teuta zhvillon aktivitete te shahut me femijë.

Kenaqesi te punosh me keta femije te mrekullueshem ne sportin e bukur te shahut.

Deshira Prinder-Femije per te mesuar kete loje te bukur te mendjes,me motivon ne punen time si profesionist ne kete fushe,per te dhene me te miren per te ardhmen e ketij sporti.

Këta do jene kampionet e ardhshem dhe do tu sherbeje ne jeten e tyre per te qene te sukseshem.

Se shpejti ne muajin Maj do jene pjesemarres ne Europianin e Shkollave qe zhvillohet tek Fafa Resort e organizuar nga Federata Europiane e Shahut dhe Federata Shqipetare e Shahut.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts