Seminari i arbitrave të FIDE-s në Durrës (ALB) 19 -21 Maj

Seminari i arbitrave të FIDE-s në Durrës (ALB)
KUR: 19 maj 2023 – 21 maj 2023
KU: Durrës (Blue Fafa Resort, Salla e Konferencave)
Shqipëria
Fee/Pagesa : 70 euro

FA SEMINAR TRAJNIM i Arbitrave

Salla e Konferencave, Blue Fafa Resort nga Federata Shqiptare e Shahut, nën kujdesin e FIDE.

Lektor do të jetë IA Sorokina, Anastasia (AUS), Pedagoge FIDE dhe Asistent Lektor Collaku, Marin (ALB).

Seminari do të mbahet në gjuhën angleze.

Në seminar do të jepen normat dhe titujt e Arbitrit të FIDE-s, sipas rregullores për titujt e arbitrave.

Orari:

E premte, 19.05.23 16.00-21.00
Ligjet e shahut

E shtunë, 20.05.23 10.00-12.00
Ligjet e Shahut, Rapid, Blitz, Shtojcat

E shtunë, 20.05.23 12.15-14.00
Llojet e Turneve, Tie-Break, Rregulloret

E shtunë, 20.05.23 16.00-18.00
Rregullat zvicerane FIDE

E shtunë, 20.05.23 18.15-21.00
Titulli FIDE, Rregulloret, Rregulloret e Vlerësimit të FIDE-s

E diel, 21.05.23 10.00-11.00
Rregullore të Përgjithshme për Konkurse

E diel, 21.05.23 11.00-12.00
Rregulloret e FIDE-s për arbitrat

E diel, 21.05.23 12.15-14.00
Rregullore kundër mashtrimit

E diel, 21.05.23 16.00-16.45
Rishikim, Pyetje dhe Përgjigje

E diel, 21.05.23 17.00-21.00
Testi i Provimit

Regjistrimet deri më datë 12 Maj :

pilincimajlinda@gmail.com

info@escc2023.com

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts