Thirrja e interesit: Pozicionet e arbitrave në FIDE Events 2023

Thirrja e interesit: Pozicionet e arbitrave në FIDE Events 2023
23 prill 2023
Të dashur miq të shahut, arbitra ndërkombëtarë dhe FIDE,

Komisioni i Arbitërve të FIDE-s është krenar që vazhdon një proces për përzgjedhjen e arbitrave në ngjarjet botërore! Ne fillojmë që tani këtë thirrje me interes për ngjarjet e FIDE World në 2023. Ajo u drejtohet arbitrave të kategorizuar në të gjitha panelet (E gjelbër, Blu, e Kuqe dhe e Verdhë).

Arbitrat nga paneli i Gjelbër, Blu dhe i Kuq mund të emërohen në role të ndryshme në Eventet Botërore, dhe ata do të dërgojnë interesin e tyre nëpërmjet Chamilo (ftesa do të dërgohet në adresat e e-mail të arbitrave).

Një anketë e veçantë do t’u drejtohet anëtarëve të panelit të verdhë, për rolet e arbitrit të ndeshjes/katit. Arbitrat nga paneli i verdhë mund të përfshijnë interesin e tyre në këtë lidhje: https://forms.gle/yu6cL67MBPdxgYbv8

Ju lutemi plotësoni këtë formular për të na ndihmuar të identifikojmë dëshirat dhe disponueshmërinë tuaj për Ngjarjet Botërore të planifikuara për vitin 2023. Kjo do të ndihmojë Komisionin e Arbitrave dhe Komisionet e Ngjarjeve/GSC të punojnë së bashku në përzgjedhjen e arbitrave në Eventet Botërore.

Thirrja e interesit është e hapur nga data 24 prill 2023 deri më 7 maj 2023, ora 23:59 CEST. Çdo email i marrë pas afatit do të shpërfillet.

Gens una sumus!

IA Ivan SYROVY
Kryetari
Komisioni i Arbitrave FIDE

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts