Seminari i Trajnerëve 15 -17 Maj

Përgjatë Kampionatit Europian të Shahut do zhvillohet dhe Seminari i Trajnereve dhe dhënia e Titujve.

Lektore GM Antoaneta Stefanova( ishKampione e Botës)

Pagesa hyrse për Seminarin është 200 Euro

Afati për regjistrim është 10 Maj 2023

Gjuha e seminarit Anglisht.

Kontakti: info@escc2023.com / pilincimajlinda@gmail.com

Programi i Seminarit

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts