Permbledhje rezultatesh Raundi 1

Eshte shpejt per te bere parashikime, pasi gara sapo ka nisur. Programi ka 9 ture te parashikuara, por mund te themi se shahistet tane e kane filluar me kembe te mbare dhe me vazhdimesi. Keshtu ne turin e pare rezultatet me te mira per ekipin shqiptar ishin:
Kategoria 11 vjec: Popa- Bochis 0 Ailin Ndreko 1
Kategoria 11 vjec: Radovic 0 Erdi Cani 1
Ketegoria 13 vjec: Kler Caku 1 Rudzinskaite 0
Kategoria 13 vjec: Mateo Boci 1 Harasym 0
Kategoria 15 vjec: Eklea Omeri 1 Rexhepi 0
Kategoria 15 vjec: Mitushev 0 Ergit Ramaj 1
Kategoria 17 vjec:Humbatova 0.5. Klean Shuqja 0.5
Ky eshte fillimi qe premton se lufta per t’u ngjitur ne vendet e nderit do te jete e bukur, por dhe shume e veshtire!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts