Seminari i Trajnerve

Seminari i Trajnereve nisi me pjesëmarrjen e GM Antoneata Stefanova, Znj. Majlinda Pilinci, IO Drejtore e turneut si dhe 6 trajnereve te cilet aplikojnë per titujt perkates.

Gjatë fjalës së Lektores Antoneata Stefanova cilesoi rëndësinë e plotesimit te kritereve perkatese per titujt.

Ne fjalen pershendetese Znj. Pilinci inkurajoi pjesëmarrësit për pjesëmarrjen në këtë seminar dhe aplikimin e tyre per titujt.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts