Permbledhje rezultatesh Raundi i 4

Kampionati europian I shkollave per moshat 7-17 vjec Durres 13-21 maj 2023 Turi i katert, duke u nisur nga pritshmerite, shahistet tane nuk paten rezultate positive, sidomos grupmosha U15, ku Ergit Ramaj humbi me shahistin hungarez A. Marjanovic, po ashtu edhe Eklea Omeri humbi me shahisten gjeorgjiane, kampionen e botes A. Kirtadze. Me te miret nga pala jone shahistet e Partizanit, Ailin Ndreko dhe Erdi Cani, qe fituan respektivisht kunder gjeorgjianes A. Chichinadze dhe J. Kraucenka. Ne U13 qe sot luajten vetem meshkujt, Mateo Boci barazoi me turkun B. Senel. E mbyllim me U17, ku Kelvin Kosta fitoi me austriakun A. Bakalarz. G7 1. Budumlu, Masal Turqi 4 2.Limari, Sopia Gjeogji 3 3. Gogoladze, Emili Gjeorgji 3 U7 1. Sahin Bora Turqi 4 2.Nemsitsveridze Giorgi Gjeorgji 3 3.Arsenijevic Matija Serbi 3 U9 1.Savran Bora Turqi 3.5 2.Uzdemir Ali Poyraz Turqi 3.5 3.Asici Poyraz Efe Turqi 3 G11 1. Ailin Ndreko Shqiperi 3.5 2.Chichinadze Anastasia Gjeorgji 3 3.Torun Selin Turqi 3 U11 1. Pavlyk Maksym Ukraine 4 2.Gabadadze Gabriel Gjeorgji 3.5 3. Tatvidze Davit Gjeorgji 3 U13 1.Sevig Mert Can Turqi 3.5 2.Seyidli Mirsaleh Azeibarxhan 3 3.Ghviniashvili Nodar Gjeorgji 3 G15 1.A. Kirtadze Gjeorgji 3 2. N. Nuriyeva Azeibarxhan 3 3.E. Omeri Shqiperi 2 U15 1. Topuz Mirac Melih Turqi 3.5 2. Baghirov Orkhan Azeibarxhan 3.5 3.Celik Hasan Huseyin Turqi 3.5 U17 1.Ozen Metehan Turqi 3.5 2.Biletskyy Dmytro Ukraine 3.5 3. Israilov Agil  Azeibarxhan 3

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts