Permbledhje Rezultatesh,Raundi 6

Kampionati europian i shkollave per moshat 7-17 vjec
Durres 13-21 maj
Eshte kenaqesi te ndjekesh nga afer te gjithe shahistet , por sidomos ata me te vegjlit U7, U9 per seriozitetin, kembenguljen, sedren dhe dashurine per shahun!
Kur kishin kaluar rreth me shume se 3 ore loje ne te gjitha sallat, keta shahiste vazhdonin dhe luanin akoma. Ne kete rreth te bukur shahistesh, dallohet edhe nje shahiste shqiptare, deri tani protagoniste kryesore per grupmoshen 11, shahistja e talentuar e Partizanit Ailin Ndreko. Sot ajo mundi me shume merite ukrainasen A. Baluh dhe kjo ne vazhden e trete te fitoreve rresht me pretedentet kryesore per vendin e pare.
Shpresojme shume qe tre turet e mbetura ajo te perfundoje me sukses kete gare kaq te rendesishme!
Jashte cdo parashikimi, te tjeret, ata nga te cilet pritej shume, pesuan humbje. Ky moment kritik, sidomos per Klean Shuqja me humbjen ndaj turkes Z. Ciftici, humbje qe zbeh shume shanset per vend te pare. Humbje befasuese mund te quhet ate te Mateo Boci ndaj ukrainasit O. Bezeyko, humbje qe per momentin rendon, por tre turet e fundit do tregojne nese do te permbyset situata ose do jete fitues ukrainasi.
Dy humbjet e tjera i perkasin Ergit Rames me turkun M. Topuz dhe Kler Caku me ukrainasen V. Korolchuk.
Ne mbyllje, Kelvin Kosta kthehet ne fitore dhe Eklea Omeri barazoi me ceken Adela.
Per ta permbyllur, duhet theksuar paraqitja shume e mire, sidomos te ekipit turk, ukrainas, gjeorgjian dhe azeibarxhan.
U7
B. Sahin Turqi 5
L. Huzela Ukraine 4
G. N Gjeorgji 4
G7
M. Budumlu 5 Turqi
S. Limari Gjeorgji 5
E. Gogoladze Gjeorgji 4
U9
B. Savran Turqi 5
Y. Azimov Azeibarxhan 5
A.Uzdemier Turqi 4.5
G9
M.R Gjeorgji 5
A. Horodna Ukraine 4
M.A Rumani 3
U11
G. Unsal Turqi 5
M. Pavlyk Ukraine 4.5
V. Sofronie Rumani 4.5
G11
Ailin Ndreko Shqiperi 5
S. Torun Turqi 4.5
A. C Gjeorgji 4
U13
O. Bezeyko Ukraine 5
C. Sevig Turqi 4.5
B. Senel Turqi 4.5
G13
K. Mgeladze Gjeorgji 4.5
Z. Acar Turqi 3.5
V. Korolchuk Ukraine 3.5
U15
H. Celik Turqi 5.5
A. Marjanovic Hungari 5
M. Topuz Turqi 4.5
G15
A. Kirtadze Gjeorgji 5
M. T Gjeorgji 4
N. Nuriyeva Azeibarxhan 4
U17
M. Ozen Turqi 5
A. Israilov Azeibarxhan 4.5
D. Biletsky 4.5
G17
Z. Ciftici 4.5 Turqi
N. Humbatova Azeibarxhan 3.5
Klean Shuqja Shqiperi 3.5

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts