Permbledhje Rezultatesh,Raundi i 7

Kampionati europian i shkollave per moshat 7-17 vjec
Durres 13-21 maj
Gara ne turin e 7 u zhvillua pothuajse si ne turin 6. Disa nga shahistet tane kishin mundesi reale per t’u futur ne zonen e medaljeve, por nuk ndodhi keshtu, kjo edhe per merite te kundershtareve qe deri tani kane treguar qe nuk leshojne pe kollaj! Shpresa e vetme qe ishte per medalje te arte, Ailin Ndreko, pesoi humbjen e pare dhe ne kete humbje, nga sa u pa ne loje, oshte shume e emocionuar dhe e tensionuar. Megjithate, ka shanse perseri, pasi dy fitore ne dy turet e mbetura mund ta ngjisin ne fronin fitues.
Parashikimet jane parashikime, por nje gje duhet pranuar; qe ekipet e tjera, sidomos Turqia, Ukraina, Gjeorgjia dhe Azeibarxhani ecin me hap fituesi. Jane te perqendruar maksimalisht ne loje, japin maksimumin dhe veprojne si nje ekip i tere ne funksion te fitores! Kjo besoj perben diferencen mes shahisteve shqiptare, te cilet nuk jane shprehur ashtu sic pritej.
Ky tur nuk la gjurme, pasi Mateo Boci barazoi me turkun O. Akkara dhe sarandiotet, Kelvin Kosta dhe Eklea Omeri humben ndaj azeibarxhanasve A. Israilov dhe N. Nuriyeva. Ergit Ramaj fitoi, por qe eshte larg ndaj objektivit.
U7
B. S Turqi 6,5
L. H Ukraine 6
M.A Serbi 5
G7
M. B Turqi 6
S. L Gjeorgji 5
E. G Gjeorgji 4
G9
M. R Gjeorgji 5
A. H Ukraine 4
M. A Rumani 3
U9
B. S Turqi 6
Y. A Azeibarxhan 5.5
A. U Turqi 5
G11
S. T Turqi 5.5
A, Ndreko Shqiperi 5
A.C Gjeogji 5
U11
G. U Turqi 6
A. V Turqi 5.5
V. S Rumani 5.5
U13
B. C Turqi 5.5
M. S Azeibarxhan 5
O. B Ukraine 5
G15
A.K Gjeorgji 6
M. T Gjeorgji 5
N. Nuriyeva Azeibarxhan 5
U15
H. Celik Turqi 6
A. Marjanovic Hungari 5.5
M. Topuz Turqi 5
U17
M. O Turqi 5.5
A. I Azeibarxhan 5.5
D. B Ukraine 5

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts