Mbahet Asambleja e përgjithshme e FSHSH

Prane ambjenteve te Grand Blue Fafa Resort u mbajt asambleja e pergjithshme e fshsh me pjesemarrjen e anetareve dhe presidentit Erald Dervishi ku u prezantua nga Sekretarja e Pergjithshme Raporti vjetor per 2022, diskutime te ceshtjeve te tjera gjithashtu Presidenti Erald Dervishi,mes te tjerash i akordoi Mjeshtrit Vangjel adhami me rastin e 90 vjetorit te FSHSH dhe 75 vjetorit te lindjes se mjeshtrit, Cmimin e KARRIERËS PER KONTRIBUTIN E ÇMUAR DHE REZULTATET E LARTA NE VERPIMTARITE KOMBETARE DHE NDERKOMBETARE. Me kete rast u mbyll dhe asambleja e pergjithshme e fshsh.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts