Ceremonia e Mbylljes dhe Ndarja e Cmimeve të Kampionatit Europian te Shkollave ne shah 2023!

Mes një atmosfere fantastike, ditën e djeshme përfundoi me sukses Kampionati Europian i Shkollave ne Shah 2023 i zhvilluar ne Durres me pjesëmarrjen e 200 lojtarëve nga 25
federata evropiane. Ceremonia e mbylljes u nderua me pjesëmarrjen e të pranishmëve , Presidenti i ECU Z.Zurab Azmaiparashvili, Presidenti i FSHSH Z.Erald Dervishi, Presidenti Nderit të
Federatës z.Eduard Shalsi,Sekretarja e Përgjithshme e Federatës së Shahut dhe njeherazi Drejtore e Turneut Zj. Majlinda Pilinci, Presidenti i Komitetit Olimpik Shqiptar Z.Fidel Ylli,
anëtarë të asamblesë së Përgjithshme të Federatës së Shahut, prindër dhe familjarë tëshahistëve nga e gjithë Europa, dashamirës të shahut dhe të tjerë të pranishëm ku u vlerësuan të gjithë fituesit e garave, përmes hapjes me Himnin e Shqiperise dhe te Federates Europiane te Shahut, dhe mesazheve falenderuese nga të pranishmit. Çmimet për fituesit, kupa medalje e diploma, u dhanë nga Presidenti i ECU Z.Zurab Azmaiparashvili, Presidenti i FSHSH Z.Erald Dervishi Presidenti i nderit të Federatës z.Eduard Shalsi, Presidenti i Komitetit Olimpik Shqiptar Z.Fidel Ylli,Sekretarja e Përgjithshme Zj.Majlinda Pilinci, Mjeshtri Ndërkombëtar, z. Fatos Muço dhe z. Fatos Çerenishti, President i Grand Blue Fafa Resort & SPA.

U7 Sahin Bora Vendi 1
Huzela Lukyan Vendi 2
Arsenijevic Matija Vendi 3

G7 Budumlu, Masal Vendi 1
Limari, Sopia Vendi 2
Gogoladze, Emili Vendi 3

G9 Rekhviashvili Mariam Vendi 1
Nguyen Doan Bao Anh Angelina Vendi 2
Horodna Anna Vendi 3

U9 Azimov Yasin Vendi 1
Savran Bora Vendi 2
Uzdemir Ali Poyraz Vendi 3

U11 Unsal Gorkem Vendi 1
Molchanov Roman Vendi 2
Varyemez Ali Vendi 3

G 11 Chichinadze Anastasia Vendi 1
Torun Selin Vendi 2
Ndreko Ailin Vendi 3

U13 Senel Hayri Beyhun Vendi 1
Seyidli Mirsaleh Vendi 2
Sevig Mert Can Vendi 3

G13 Mgeladze Kesaria Vendi 1
Bashirli Saadat Vendi 2
Acar Zeynep Vendi 3

U15 Celik, Hasan Huseyin Vendi 1
Kiladze, Luka Vendi 2
Davudov, Tunar Vendi 3

G15 Kirtadze, Anastasia Vendi 1
Tsetskhladze, Mariam Vendi 2
Nuriyeva, Nurtan Vendi 3

U17 Seyid Huseyn Vendi 1
Ozen Metehan Vendi 2
Israilov Agil Vendi 3

G17 Ciftci Zeynep Vendi 1
Karaivanova Petya Vendi 2
Akat Elifnaz Vendi 3

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts