Durrësi Arena e Sportit Elitar

Kupa e Evropës për Klube, zbret në #Durrës, nga data 30 shtator deri më 8 tetor 2023.
Me Medalje të Artë në Olimpiadën e Torinos 2006, WIM Fiona Steil-Antoni dhe 3 herë kampion, britaniku GM David Howell, do të jenë komentuesit zyrtarë për kompeticionin më të mirë evropian të shahut.
ECCC 2023 Federata Shqiptare E Shahut “fshsh”
Me herët, ajo ka promovuar edhe ECCC-2022, si eksperte në mediet sociale. “Jeta ime, vërtitet rreth shahut,” – është shprehur Fiona Steil-Antoni, nga Luksemburgu, në internet e njohur si Fionchetta. Ajo ka menaxhuar kanalet e medieve sociale në Facebook, Instagram dhe Youbtube për ECCC-2022, si dhe ka bashkëpunuar me partnerin e drejtpërderjtë zyrtar, Chess24.
Kupa evropiane e shahut për klube është një turne i përvitshëm, që organizohet nga Unioni Evropian i Shahut. Gara zhvillohet me sistemin zviceran, në shtatë raunde. dhe përbëhet nga dy seksione, i hapura dhe ai i femrave, me çdo skuadër, që nxjerr nga gjashtë dhe katër lojtarë, përkatësisht në çdo ndeshje.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts