Të gjithë në Baku!

Të apasionuiarit pas shahut, muajin e ardhshëm do ta kthejnë vëmendjen në Baku, kryeqyteti i Azerbajxhanit, ku po mbahet edicionin e 10-të i #FIDEWorldCup – Kupës së Botës! ♟️
💥 Ngjarja, e mbajtur çdo dy vjet, mblodhi së bashku elitën e shahut. 309 lojtarë nga më shumë se 80 vende, 206 në seksion të hapur dhe 103 në seksionin e femrave, do të garojnë për Kupën e Botës dhe Kupën e Botës për femra, si dhe për çmimin prej 2.5 milionë dollarësh.
🏆 Tre fituesit në garën e hapur për femra, fitojnë menjëherë statusin për Kandidatët, si dhe Kandidatet Femra, 2024!
Mos e humbisni: https://worldcup2023.fide.com/

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts