DURRËSI, gati për MJESHTRAT!

🌟 Po regjistrojmë gjithnjë e më tepër ekipe, për Kupën Evropiane të Klubeve 2023!
Beer Sheva Chess Club është një nga skuadrat më të forta, deri më tani. Ai përbëhet nga 6 Grand Maestro, nën drejtimin e një gruaje, Ilana David-Glaz.
📈 Të mos harrojmë pa përmendur këtu, se sipas statistikave, qyteti i Beer Shevës në Izrael, krenohet me përqindjen më të lartë të mjeshtrave të mëdhenj për banorë – një në 22,875 banorë – shifër kjo, më e lartë se çdo qytet tjetër në botë.
🌐 Për të mësuar më shumë, rreth Kupës Evropiane të Klubeve, si dhe për të regjistruar ekipin tuaj, vizitoni faqen zyrtare të turneut: www.clubcup2023.com
#eccc2023023 #chessclubcup #albaniachess

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts