“FIDE FAIR PLAY SEMINAR”

🔈 Komisioni FIDE Fair Play, në bashkëpunim me Komisionin FIDE për Shahun për Femra dhe Federatën Shqiptare të Shahut, ka kënaqësinë të njoftojë Seminarin e ardhshëm të Fair Play FIDE, i planifikuar të zhvillohet në Durrës, Shqipëri, nga data 4 deri më 7 tetor 2023.
Qëllimi i seminarit
✅ Kuadri ligjor i lojës së ndershme
✅ Rregullore kundër mashtrimit
✅ Statistikat e Prof. Regan
✅ Pajisjet teknike dhe përdorimi i tyre
✅ Teoria dhe Praktika e Fair Play në Eventet OTB
Komisioni FIDE për shahun për femra, mbulon 10 vende për 10 pjesëmarrëse femra (vetëm seminar + provim) – sipas renditjes së parë, shërbimi i parë.
📍 Për rezervime, ju lutemi dërgoni një email regjistrimi në fairplay@fide.com & secretary.fpl@fide.com. secretary.fpl@fide.com.
Seminar fee: 200 EUR
Exam fee: 50 EUR
Account holder name (Beneficiary): Federata Shqiptare e Shahut
Bank name: Raiffeisen
Reference: Fair Play Seminar Participation
Account No: 0021050488
IBAN: AL08202110060000000021050488
Swift Code/ BIC: SGSBALTX
With Payment Instructions = OUR

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

%d bloggers like this: