Qyteti bregdetar, kryeqendër e shahut europian!

Ndërsa gjithnjë e më shumë skuadra po regjistrohen për Kupën Evropiane të Klubeve 2023 në Durrës, Shqipëri, shohim ekipe vërtet cilësore, që i bashkohen eventit tonë!
🤩Ekipi “Superchess” është favoriti i eventit, me vlerësim mesatar 2709.
Përbërja e ekipit:
✅GM Viswanathan Anand
✅GM Richard Rapport
✅GM Bogdan-Daniel Deac
✅GM Kirill Shevchenko
✅GM Vladimir Van Foreest
✅GM Fedoseev,
✅GM Liviu-Dieter Nisipeanu
✅GM Constantin Lupulescu
Kapiten: Ivan Sokolov
🌐 Për të mësuar më shumë rreth ngjarjes dhe për të regjistruar ekipin tuaj, vizitoni faqen zyrtare të turneut: www.clubcup2023.com
#eccc2023 #chessclubcup #albaniachess

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts