Yjet e shahut në Durrës: Rekord regjistrimesh për Kupën e Klubeve!

Kupa Evropiane e Klubeve ngjitet në të tjera maja, në vitin 2023, në #Durrës, #albania pas rekordit të vitit të kaluar në #austria. Deri më tani, janë regjistruar 90 ekipe(!), 73 skuadra në të lojë të hapur dhe 17 skuadra në kupën e klubeve për femra. Të pranishëm do të jenë edhe shumica e yjeve të shahut! Regjistrimet mund t’i ndiqni këtu dhe të gjitha formacionet e ekipeve priten, në mesin e gushtit.
https://chess-results.com/tnr774133.aspx?lan=1
Më shumë informacion: https://clubcup2023.com/
#Shah #Europe ECCC 2023

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts