Të Rinjtë Shqiptarë U16, në Hollandë

Ekipi Shqiptar i të Rinjve U16, gati të udhëtojë nesër, për Olimpiadën
Botërore të Shahut që do të zhvillohet në “Endhoven”, Hollandë.

Home


Lojtarët që do të përfaqësojnë Shqipërinë:
ERGIT RAMAJ, tavolina e parë – KSHS “TEUTA”
KELVIN KOSTA, tavolina e dytë – KLUBI “BUTRINTI”
MATEO BOCI, tavolina e tretë – KLUBI “VELECIKU”
EKLEA OMERI, tavolina e katërt, KLUBI “BUTRINTI”
TRAJNER I EKIPIT, FM LORENC RAMAJ.
Kam besimin që të Rinjtë tanë, do të bëjnë një paraqitje shumë të mirë, në këtë Olimpiadë, ku në renditjen fillestare ndodhemi në mesin e 70 ekipeve nga e gjithë bota, por që shpresojmë dhe besojmë, të renditemi në 20 ekipet më të mira të Olimpiadës. Suksese të Rinjve tanë!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts