DURRËS: Magnus Carlsen vjen në Champions League-n e Shahut, në SHQIPËRI!

Numër 1 i botës, do të luajë në Kupën Evropiane të Klubeve në #durrës, Shqipëri.
Lojtari më i mirë aktual në botë, 5 herë kampion bote në shah, 4 herë kampion bote në shahun e shpejtë dhe 6 herë kampion bote në shah në Blitz, do të luajë për ekipin e Klubit Offerspill.

Përbërja e plotë e ekipit është si më poshtë:

GM Magnus Carlsen

GM Arian Tari

GM Eric Hansen

GM Raunak Sadhwani

GM Pranav V

GM Johan-Sebastian Christiansen

GM Frode Urkedal

IM Benjamin Haldorsen

Kapiteni: Victor Havik

Mos e humbisni mundësinë, për të parë lojën e Mjeshtrave më të mëdhenj të botës!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts