Rama përshëndet Kampionen

Suksesi i jashtëzakonshëm i shahut shqiptar, me kampionen e re të Europës, – për vajzat nën moshën 14-vjeçare – shahisten e re dhe shumë të talentuar, Kler Çaku, nuk kaloi pa u vënë re, as nga kreu i shtetit. Edi Rama e uron përzemërsisht vajzën.

Duke u ndier krenar, për fitoren e saj për Shqipërinë, ai i drejtohet nga faqja e tij zyrtare:

KRYEMINISTRI, uron KAMPIONEN e vogël EUROPIANE, të SHQIPËRISË, shahisten KLER ÇAKU🇦🇱🇪🇺

RAMA, shkruan në Facebook:

“URIME KAMPIONE❤️

KLER ÇAKU, 13-vjeçarja shqiptare shpallet KAMPIONE EUROPE në shah, në Kampionatin e Rapidit, në Slloveni, për vajzat deri në moshën 14 vjeç👏👏👏

#KrenarpërShqipërinë🦅🇦🇱

Kjo fitore i paraprin pjesëmarrjes së Kampiones Europiane, Kler Çaku, me ekipin Teuta edhe në Kampionatin e Klubeve të Shahut 2023, që sapo u çel në Durrës. Në qytetin bregdetar, tanimë janë vendosur dhe gati të garojnë, 30 nga 40 shahistët më të mëdhenj, të të gjitha kohërave!

achf.org.al

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts