KUPA E KLUBEVE 2023, RAUNDI II

Në ditën e dytë, të Kampionatit të shahut për klubet, ky turneu i 38-të i hapur dhe i 27-ti, për femra – gara u zhvillua mes shahistëve më të mirë, ku sigurisht, kryeson kampioni i botës dhe numri 1 i shahut, Magnus Carlsen.

Lojtarë të famshëm yjet në ngjitje, si dhe amatorë të shahut, që i bashkon Kupa Europiane e Klubeve! Me komentatorë, GM David Howell dhe WIM Fiona Steil-Antoni, mund ta ndiqni drejtpërdrejt, nga ECU Youtube Channel ose në faqen zyrtare të Federatës Shqiptare të Shahut, në Facebook.

Raundi i dytë i Kupës së Klubeve, shënoi këto rezultate:

𝐓𝐔𝐑𝐍𝐄𝐔 𝐈 𝐇𝐀𝐏𝐔𝐑

SK Rockaden Rtg FED – 1 Superchess Rtg FED 0,5 : 3,5

Offerspill Sjakklubb Rtg FED – 25 Wood Green Rtg FED 5 : 1

Novy Bor Rtg FED – 22 SV Werder Bremen Rtg FED 4 : 2

Silla Chess Club Rtg FED – 3 Asnieres – Le Grand Echiquier Rtg FED 0,5 : 4,5

KSK Rochade Rtg FED – 5 Schachclub Viernheim 1934 e.V. Rtg FED 0,5 : 5,5

Turkish Airlines Sports Club Rtg FED – 27 Paul Keres 1 Rtg FED 0,5 : 0,5

MRU – ROSK Consulting Rtg FED – 7 TAJFUN SK Ljubljana Rtg FED 1,5 : 4,5

CE Le Cavalier Differdange Rtg FED – 78 Partizani Rtg FED 4,5 : 1,5

Sentimento Ajka BSK Rtg FED – 29 SK Dunajska Streda Rtg FED 4½:1½

CE Gambit Bonnevoie Rtg FED – 9 C’ Chartres Echecs Rtg FED 1½:4½

Gokturk Chess Sport Club Rtg FED – 33 Viking Chess Club Rtg FED 0 : 0

Vugar Gashimov Rtg FED – 31 Gambit Asseco-SEE Rtg FED 5½: ½

Obiettivo Risarcimento Padova Rtg FED – 13 Rishon Lezion A Rtg FED 3 : 3

SK Zmaj Rtg FED – 35 De Sprenger Echternach Rtg FED 4½:1½

Aix-en-Provence Rtg FED – 15 LSG Leiden Rtg FED 3 : 3

Schachgesellschaft Zurich Rtg FED – 37 Chess Club Drejtesia-Trokadero Rtg FED 5 : 1

Schachgesellschaft Riehen Rtg FED – 39 Schachgesellschaft Solingen Rtg FED 4 : 2

Wasa SK Rtg FED – 19 Perfect Rtg FED 3½:2½

SK Javes Modra Rtg FED – 42 Schachfreunde Wirtzfeld Rtg FED 3½:2½

White Knights Chess Club Rtg FED – 23 Lunds ASK Rtg FED 1½:4½

Skakklubben Nordkalotten Rtg FED – 65 EtVaS Etela-Vantaan Shakki Rtg FED 4½:1½

Rishon Lezion B Rtg FED – 63 Diagonal Alcorcon Rtg FED 4½:1½

Ennis Chess Club Rtg FED – 44 Zuid-Limburg Rtg FED 4 : 2

Slough Sharks Rtg FED – 66 SV Raika Rapid Feffernitz Rtg FED 2½:3½

Butrinti Rtg FED – 46 Bloemendaalse SV Rtg FED 1 : 5

Blackthorne Rtg FED – 68 Klubi I Shahut Ferizaj Rtg FED 4 : 2

HSC Helsinki Street Chess Rtg FED – 48 Asker Schakklubb Rtg FED 2½:3½

Chess Club Dardania Rtg FED – 70 Paul Keres 2 Rtg FED 4½:1½

SV Mulheim Nord 1931 e.V. Rtg FED – 50 Koninklijke Brugse Schaakkring Rtg FED 2½:3½

TSM Schifflange Rtg FED – 72 SOSS Rtg FED 1½:4½

Gonzaga Rtg FED – 52 Celtic Tigers Rtg FED 1½:4½

Chania Chess Academy Rtg FED – 74 St Benildus Rtg FED 5 : 1

Prilep Rtg FED – 54 Akureyri Chess Club Rtg FED 1½:4½

SK Koenig Tegel Rtg FED – 76 SK Weilheim Rtg FED 4 : 2

Skakforeningen Bronshoj Rtg FED – 56 Kennemer Combinatie Rtg FED 1 : 5

Monte-Carlo Rtg FED – 58 Club64 Worldtradinglab Rtg FED 1½:4½

Jyvas-Shakki Rtg FED – 80 Malahide Chess Club Rtg FED 4 : 2

S.S. Lazio Scacchi Rtg FED – 60 Teuta Rtg FED 2 : 4

Schakklubben av 1911 Rtg FED – 83 Tirana Rtg FED 5½: ½

Galway Chess Club Rtg FED – 62 Wetteren Rtg FED 1½:4½

𝐓𝐔𝐑𝐍𝐄𝐔 𝐏𝐄̈𝐑 𝐅𝐄𝐌𝐑𝐀

1 Teuta *) Offerspill Chess Club 2½ : 1½

2 Monte Carlo MSK Centar Asseco See 2 : 2

3 Wood Green Superchess 1½ : 2½

4 Garuda Ajka BSK Asnieres – Le Grand Echiquier 3 : 1

5 Gokturk Chess Sport Club SP Gaz Ukraine 2 : 2

6 TAJFUN SK Ljubljana Panevezys 3 : 1

7 Schachgesellschaft Solingen SK Crvena zvezda Data Driven Lab 2 : 2

8 ASD Pedone Isolano She plays to win 1½ : 2½

9 UCD Rishon Lezion 1 : 3

10 GSK Kumanovo Tirana 3 : 1

11 Galaxias Sports Club Pelaro Alingsas SS 3½ : ½

12 Gostivar HSC Helsinki Street Chess 4 : 0

13 Taflfelag Gardabaejar Wasa SK 1 : 3

achf.org.al

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts