Kupa e Klubeve: Nis raundi II…

Kampioni MAGNUS CARLSEN dhe Presidenti i FSHSH-së, ERALD DERVISHI, Mjeshtër i Madh

Raundi i dytë i KUPËS EUROPIANE të KLUBEVE, nisi me lëvizjen e parë ceremoniale nga Presidenti i Federatës Shqiptare të Shahut dhe Kreu Ekzekutiv i Unionit Evropian të Shahut ERALD DERVISHI, Presidenti i Federatës Shqiptare të Shahut dhe Kreu Ekzekutiv i ECU. ERALD DERVISHI, në emër të, 5 herë KAMPION dhe numri 1 në botë, MAGNUS CARLSEN.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts