“Fionchetta” shijon këndin e komentit…

Fiona Steil-Antoni është komentatorja që ka ardhur në Durrës, për KUPËN e KLUBEVE 2023🇦🇱🇪🇺. E gjendur në vendin e saj si komentatore, ajo shkruan nga profili i saj, në “Facebook”:

Tashmë, kemi hyrë në ditën e 3-të të Kupës Europiane të Klubeve dhe më pëlqen të rikthehem, në këndin e komentatorëve, me Davidin! 🎙️ Mund të na ndiqni transmetimin çdo ditë, në orën 15:00, në kanalin e Unionit Evropian të Shahut në YouTube. ♟️

Kupa Europiane e Shahut për Klube 2023, zhvillohet në Durrës, Shqipëri, nga 1-7 tetor. Një rekord prej 110 skuadrash, janë pjesëmarrëse në dy seksionet, Open & Women – i Hapur dhe për Femra, me disa nga lojtarët më të mirë të botës, duke përfshirë ish-kampionin e botës, Vishy Anand dhe kampionin Magnus Carlsen. Ndërsa, komentatorë janë GM David Howell dhe WIM Fiona Steil-Antoni.

📷: Niki Riga Photography

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts