Kupa e Klubeve 2023: Rezultatet për skuadrat e hapura

U luajt sot, Raundi III i Kupës Europiane të Klubeve 2023 dhe i Kupës Europiane të Klubeve për Femra 2023, duke përfunduar me nëntë skuadra në seksionin e hapur dhe dy skuadra në seksionin e femrave, që dalin në krye me rezultatin perfekt, prej 6 pikë ndeshjesh.

Po ashtu, në lojë ishin edhe kampionë shahu, si: Viswanathan Anand, 5 herë kampion bote dhe i9-ti në botës, apo Richard Rapport, numri 11 në botë, në shah (të dy përfaqësojnë skuadrën “Superchess” (Rumani)) dhe kampionin Botëror të Blitzit, Maxime Vachier-Lagrave, nga Anieres Le Grand Echiquier (Francë).

Anand dhe Rapport, barazuan përkatësisht, me Rauf Mamedov dhe Aydin Suleymanli, ndërsa Vachier-Lagrave arriti të sigurojë fitoren ndaj Vahap Sanal.

Fotografia: Niki Riga

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts