Kupa e Klubeve 2023: Si u mbyll gara për femra?

Në seksionin e femrave, vetëm dy skuadra arritën të kalojnë në raundin e 4-ët, me tri fitore radhazi. Ato janë Garuda Ajka BSK (Hungari) dhe TAJFUN SK Ljubljana (Slloveni), skuadrat #3 dhe #5, në vlerësim.

Garuda Ajka BSK shënoi një fitore të rëndësishme, të ngushtë, ndaj Teutës. Bella Khotenashvili, Hoang Thanh Trang dhe Nurgyul Salimova barazuan kundër Antoaneta Stefanova, Monika Socko dhe Karina Cyfka (përkatësisht), ndërsa 16 vjeç.

Zsoka Gaal shënoi pikë të plota, duke lëvizur me të bardhë ndaj Ailin Ndrekos.

Ndërkaq, Superchess fara e dytë u mposht nga TAJFUN SK Ljubljana. Me Nino Batsiashvilin që barazoi kundër Song Yuxin, Laura Unuk e mundur nga Irina Bulmaga, Nataliya Buksa dhe Zala Urh ishin heronjtë e klubit slloven pasi mposhtën Dinara Wagner dhe Eline Roebers për fitoren e përgjithshme 2½:1½.

*Fotografia: Niki Riga

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts