Kampionati Botëror i Kadetëve, FIDE 2024

FEDERATA SHQIPTARE e SHAHUT, ka nderin të organizojë këtë vit, gjatë muajit Prill, KAMPIONATIN BOTËROR të KADETËVE “RAPID dhe BLITZ”

FIDE dhe Federata Shqiptare e Shahut ftojnë për të marrë pjesë, të gjitha federatat anëtare të FIDE-s dhe lojtarët, të moshave nën 8-12 vjeç.

Kampionati do të mbahet në Durrës, në datat 25 Prill (mbërritje) deri në 29 Prill 2024 (nisje), pranë Grand Blue FAFA Resort/5-yje, që të do të jetë hoteli zyrtar i Kampionateve.

Kemi kënaqësinë që të ftojmë dhe mirëpresim në DURRËS, SHQIPËRI, të gjithë shahistët e Rinj dhe të Talentuar!

Viti që lamë pas, mblodhi në qytetin bregdetar shqiptar, KAMPIONATIN EVROPIAN të SHAHUT për SHKOLLAT 2023, ku u bashkuan më shumë se 200 fëmijë të talentuar, nga 25 shtete… Mund ta merrni me mend, sesi do të gumëzhijë Durrësi kësaj pranvere, për FIDE World Cadet Rapid & Blitz 2024?

KAMPIONATI BOTËROR i KADETËVE në Rapid&Blitz FIDE 2024, do të jetë një nga kampionatet e PARA për të RINJTË, me fondin 19,800 euro!

5 lojtarët më të mirë në secilin grup, do të shpërblehen!

Shënojini datat: 25-29 Prill në Durrës, Shqipëri.

Regjistrimi:

Çdo federatë shahu është e mirëpritur, për të regjistruar numrin e lojtarëve të kualifikuar për kampionatin.

Regjistrimi është ekskluzivisht, online!

Për të mundësuar pjesëmarrjen e lojtarëve, sigurohuni që procesi i regjistrimit të ketë përfunduar përpara afatit të 25 shkurtit 2024.

Për regjistrimin e lojtarëve në Botërorin e Kadeteve RB 2024, Lutemi, përdorni Linkun: https://worldcadetrb2024.fide.com/registration/

Faqja zyrtare e Kampionatit: https://worldcadetrb2024.fide.com/

Rregullorja:

https://worldcadetrb2024.fide.com/…/FIDE_World_Cadet…

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts