Botërori i Kadetëve 2024: Njihuni me yjet e Akademisë Partizani

Pas suksesit që shënoi Kupa Europiane e Klubeve, me pjesëmarrjen e jashtëzakonshme të shumë yjeve të shahut botëror, si Magnus Carlsen etj., Durrësi pret sërish kampionë, Të vegjël këtë herë, por me premisa brilante.

Po ju prezantojmë me shahistët e AKADEMISË PARTIZANI, pjesëmarrës në KAMPIONATIN BOTËROR të KADETËVE në Rapid Championships & Blitz Championships.

Rapid Game

1. Mia CAKU Under 08 (w)

2. Juan GURI Under 08 Open

3. Ailin NDREKO Under 12 (w)

4. Erdi CANI Under 12 Open

5. Dejon Shahu Under 12 Open

Blitz Game

1. Ailin NDREKO U12 (w)

2. Erdi CANI U12 Open

Ky Kampionat, që pritet të çelë siparin në Durrës, është një mundësi e shkëlqyer, për qindra djem dhe vajza, nga mosha 5 deri në 12 vjeç.

Ndërkohë, një ngjarje shumë argëtuese, si për fëmijët edhe për prindrit!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts