Kompania NOBEL sponsorizon trajnimin e dy shahisteve

Ditën e sotme, ndërmjet Presidentit të Federatës së Shahut z. Erald Dervishi dhe Country Menager, të shoqërisë farmaceutike “Nobel” në Shqipëri, z. Indrit Tërshana, u finalizua nënshkrimi i Marrëveshjes së Sponsorizimit për trajnimin e 2 Shahisteve të talentuara Shqiptare, Kler Caku dhe Ailin Ndreko.

Me anë të kësaj Marrëveshjeje, u dakordësua sponsorizimi i trajnimit online, për një periudhe 1-vjeçare, të 2 shahisteve tona të talentuara, nga ish-Kampionia e Botës, Antoaneta STEFANOVA.

Marrëveshja, vjen në prag të BOTËRORIT të KADETËVE, që çel siparin këtë pranverë në Durrës, Shqipëri nga 25-29 Prill.

I shprehim mirënjohjen e thellë shoqërisë Farmaceutike “Nobel”, për mbështetjen e saj, si dhe zj. Stefanova, për mirëkuptimin dhe dashamirësinë e shprehur nga ana e saj, kundrejt FEDERATËS SHQIPTARE të SHAHUT.

Pavarësisht faktit, që, aktualisht kemi disa fëmijë të talentuar, Kleri dhe Ailin, janë 2 fëmijët e talentuar, të cilët, kanë spikatur aktualisht, më së shumti, me rezultatet e tyre të larta kombëtare dhe ndërkombëtare, si dhe me potencialin më të madh (sipas moshës), për të arritur nivele ndërkombëtare, shumë të larta.

Shpresojmë që në vitet në vijim, këto kurse do të mund t’ua ofrojmë edhe fëmijëve të tjerë te talentuar…

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts