Rreth Nesh

Misioni i FSHSH është të realizojë dhe konsolidojë bashkimin vullnetar dhe veprimtarinë e organizuar të klubeve, shoqatave e shoqërive sportive të shahut , në territorin e Republikës së Shqipërisë, në të mirë të zhvillimit cilësor të këtij sporti dhe përfaqësimit dinjitoz të Republikës së Shqipërisë në veprimtari kombëtare e ndërkombëtare.

Read More

Kalendari i Aktiviteteve

Aktivitetet e Shahut

Lexo më shumë

Projekte

Shahu në Shkolla

Më shumë

Akademia e Shahut

Kliko

Lajmet e Fundit

Partnerët tanë

Rrjetet Sociale

BID 2021 Kampionati i Shahut ne Shkolla

Like this: