FSHSH – ASAMBLEJA ZGJEDHORE , ERALD DERVISHI ZGJIDHET PRESIDENT I FSHSH

Sot ne ambientet e Hotel Sheraton FSHSH zhvilloi punimet e ansamblese ku ne perfundim u votua per Kryesine dhe Presidentin e saj.

Më shumë

Mirësevini në faqen e Federatës Shqiptare të Shahut

Themeluar ne vitin 1933, Federata Shqiptare e Shahut “FSHSH” eshte Person Juridik, regjistruar ne Gjykaten e Rrethit Tirane , me vendim Nr. 3848, date 05.05.2014.

Lexo më shumë

Mblidhet Asambleja e Federatës Shqiptare të Shahut

Mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme Zgjedhore të FSHSH zhvillohet në datën 1 Maj 2021, ditën e shtunë, ora 10:00.

Lexo më shumë

Anëtarësia

Lexo më shumë

Kalendari i Aktiviteteve

Aktivitetet e Shahut

Lexo më shumë

Projekte

Shahu në Shkolla

Më shumë

Akademia e Shahut

Kliko

Misioni i Federatës

Misioni i FSHSH është të realizojë dhe konsolidojë bashkimin vullnetar dhe veprimtarinë e organizuar të klubeve, shoqatave e shoqërive sportive të shahut , në territorin e Republikës së Shqipërisë, në të mirë të zhvillimit cilësor të këtij sporti dhe përfaqësimit dinjitoz të Republikës së Shqipërisë në veprimtari kombëtare e ndërkombëtare.

Read More

Partnerët tanë

Formular Aplikimi

Rrjetet Sociale

MIRËSEVINI NË FAQEN E FEDERATËS SË SHAHUT

Federata e Shahut institucioni kryesor i shahut në vend.

Read More

Make Your Business
More Faster

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit,
sed do eiusmod tempor incididunt ut labore
et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Read More

KAMPIONATET

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Fairplay

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Mbeshtet Shahun

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Misioni i Federatës

Misioni i FSHSH është të realizojë dhe konsolidojë bashkimin vullnetar dhe veprimtarinë e organizuar të klubeve, shoqatave e shoqërive sportive të shahut , në territorin e Republikës së Shqipërisë, në të mirë të zhvillimit cilësor të këtij sporti dhe përfaqësimit dinjitoz të Republikës së Shqipërisë në veprimtari kombëtare e ndërkombëtare.
Të zhvillojë, promovojë dhe të mbrojë Lëvizjen Shahistike në Shqipëri
Të zhvillojë, promovojë, kontrollojë dhe rregullojë aktivitetin sportiv të shoqatave e klubeve në Federatë, në të gjitha format, në të gjithë territorin e Republikës së Shqiperisë, në përputhje me statutin.
Të ndihmojë në mënyrë të kualifikuar në rritjen dhe zhvillimin e marrdhënieve miqësore ndërmjet anëtarëve të Federatës, të mbrojë të drejtat e anëtarëve të saj dhe të kujdeset për zgjidhjen e problemeve tekniko-organizative e sportive, duke u mbështetur në statut, rregullore, në legjislacionin shqiptar si dhe aktet ligjore ndërkombëtare të veprimtarisë së sportit të Shahut;
te organizoje aktivitetet kombëtare, përgatitjen dhe seleksionimin e sportistëve elitarë shqiptarë duke qënë autoriteti i vetëm në vend që mund të sigurojë pjesëmarrjen e tyre në të gjitha aktivitetet Rajonale, Kontinentale dhe Ndërkontinentale, në bashkëpunim me FIDE, ECU, Te bashkepunoje me organizatat e tjera kombëtare( KOKSH)dhe ndërkombëtare, Shoqata Ndërkombëtare e Frankofonise, , në të cilat është anëtare.

SHERBIMET E FEDERATES

LIÇENSIMI I KLUBEVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Expert Advisers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Financial Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

24/7 Customer Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

EKIPI I FEDERATËS

EDUARD SHALSI

PRESIDENTI

ERALD DERVISHI

ZVPRESIDENTI

MAJLINDA PILINCI

SEKRETARE E PERGJITHSHME

OFFICER RATINGU

Partnerët Tanë