2022

Kalendari Zyrtar

Kampionati Kombëtar Individual – Gjysem Finale: 30 Prill -6 Maj, Tiranë Rregullorja e garës
EKampionati Kombëtar Individual – Finalet Meshkuj/ Femra   17-25 Qershor, Tiranë Rregullorja e Garës
Kampionati Kombëtar Individual Per Te Rinj/ Grup Mosha, 27 Qershor- 3 Korrik, Tiranë Rregullorja e Garës
Kampionati Kombëtar ekipor Liga B, Shtator 9-10 dhe 16-17 Shtator

Kampionati Kombëtar Ekipor Liga A – pjesmarrja 8 ekipe 23-28 Tetor, Lezhë/ Shengjin; Kategoria B – 15 Tetor Durres / 2 ekipe kualifikohen per kategorine A 2023
Kampionati Mbareombëtar Rapid 29 Tetor, Lezhë/ Shengjin
Kampionati Kombëtar Blitz 30 Tetor, Lezhë/ Shengjin

Kampionati Kombëtar I Seniorëve 5-12 Nëntor