2024

Kalendari i Aktiviteteve Kombëtare:

1. Kampionati Kombëtar Individual – Gjysmëfinalet, 16-22 Mars

2. Kampionati Kombëtar Individual i të Rinjve, 1-7 Prill

3. Festivali Kombëtar i Shahut, 28 Shtator-6 Tetor

4. Kampionati Kombëtar Ekipor, për Kategorine A dhe B Open +

5. Kampionati Kombëtar Ekipor i Femrave +

6.Kampionati Kombëtar Rapid & Kampionati Kombëtar Blitz

7. Finalet e Kampionatit Kombëtar Individual – Open / Femra dhe Seniorë, do të zhvillohen në datat 1-8 Dhjetor

8. Festivali i Shahut 2024

Kalendari i Aktiviteteve Ndërkombëtare:

 KAMPIONATIN BOTËROR të KADETËVE “RAPID dhe BLITZ” 25-29 Prill