Kampionati Kombetar Ekipor 2019

Ne datat 14-20 Tetor 2019 u zhvillua Kampionati Kombetar Ekipor 2019, me pjesemarrjen e 11 ekipeve nga i gjithe vendi. Ne perfundim te Kampionatit Kombetar Ekipor, Ekipi Kampion Kombetar shpallet ekipi i Tiranes me lojtaret:
Dritan Mehmeti, Llambi Pasku, Ilir Seitaj, Sotiraq Pasku dhe e talentuara 13 vjecare Klean Shuqja.
Nen/kampion ekipi i Butrintit me lojtaret: Lime Mihasi, Zino Veleshnja, Shkelqim Cela, Clirim Guxha dhe Erald Mihasi.
Vendi i trete – Vllaznia me lojtaret: Franc Ashiku, Gezim Noka, Evis Tavasja, Zeqir Sula, Erjon Arusha, Bernard Leka

Rezultatet

About The Author

Related Posts