Kampionati Kombetar Individual Finalet 2019

Kampionati Kombetar Individual Finalet 2019 u zhvillua ne datat 14 – 22 Shtator 2019, prane Qendres Rinore Tirane.

Ne kete kampionat morren pjese 10 shahistet me te mire te vendit te kualifikuar pergjate vitit per kete faze finale. Pas raundit te fundit

IM Llambi Pasku dhe FM Franc Ashiku kishin mbledhur 8.5/9 pike. Tiebreak u zhvillua per te shpallur fituesin me dy ndjeshje rapid ku kampion kombetar u shpall FM Franc Ashiku.

Rezultatet

Rregullorja

About The Author

Related Posts