FIDE – Programi i Zhvillimit

FSHSH financohet nga  Fide me nje  fond zhvillimi ne vleren 18 000 $.

Siç u premtua nga Presidenti i FIDE,z. Arkady Dvorkovich, FIDE u angazhua ne premtimin për të ndihmuar  Federatat Kombëtare të Shahut,(NCF), nepërmjet  miratimit per financim te projekteve te  tyre nga  programi i  zhvillimit.

Federata, në të gjitha kontinentet,jane bere pjese e ketij programi, dhe kanë përfituar nga Fondi i Zhvillimit për të ndihmuar në arritjen e planeve  dhe objektivat te tyre operacionalë.

Detaje shtesë mund të gjenden në http://pdc.fide.com/

nën Aktivitetet e PDC- Komisioni i  Planifikimit dhe Zhvillimit
Https://pdc.fide.com/federations-approved-or-funding/

About The Author

Related Posts